TCK Sports Group wordt exclusieve distributeur van ORTLIEB

voor alle verkoopkanalen in de Benelux (Bike en Outdoor)

Een drastisch veranderende marktomgeving vereist dat zowel retailers als merken hun strategieën aanpassen. De scheidslijn tussen outdoor- en fietsenwinkels wordt steeds vager. ORTLIEB GmbH heeft daarom besloten dat het strategisch noodzakelijk is om beide distributiekanalen samen te voegen onder de koepel van één exclusieve distributeur. Daarom is vanaf 01-01-2021 TCK Sports Group de enige én exclusieve distributeur van ORTLIEB voor alle Benelux verkoopkanalen, inclusief Bike.

Sinds 2001 is TCK Sports Group de outdoor-distributeur voor ORTLIEB. Gedurende de overgangsperiode tot eind 2020 blijft de huidige bike-distributeur Jacobsons uiteraard alle fietsretailers bedienen en ondersteunen. Tegelijkertijd zullen wij met de start van het pre-orderseizoen voor 2021 ook fietsretailers benaderen.

Naast het aanbieden van de beste keuze aan unieke, waterdichte en zeer duurzame outdoor- en fietstassen die 100% in Duitsland zijn gemaakt, staat ORTLIEB bekend om haar snelle, gemakkelijke en op maat gemaakte service voor retailers. Deze waarden worden 100% gedeeld door TCK en wij zullen deze belofte ook voor al onze geautoriseerde fietsretailers in de BENELUX blijven nakomen.

Neem voor meer informatie over de nieuwe distributiestructuur vanaf 2021 contact op met:
TCK Sports Group
Jupiterstraat 2
6468 EV Kerkrade
Nederland
Telefoonnummer: +31 45 211 0888