e-learning met Deuter

De online leeroplossing in deze moeilijke tijden

De huidige situatie brengt continu veranderingen met zich mee en de mensen van Deuter willen een helpende hand bieden waar mogelijk. Deuter biedt daarom online trainingen voor de verkoopmedewerkers van retailers van het merk, zodat ze in deze periode de tijd eventueel kunnen gebruiken om hun merkspecifieke kennis te vergroten.

Het online trainingsmateriaal bestaat per segment uit productinformatie en unieke selling points. Daarnaast geeft Deuter ook algemene uitleg over de diverse rugsystemen, het vinden én het afstellen van de juiste rugzak per type consument. Deze onderwerpen worden ook besproken op het Youtube kanaal van Deuter.

Om de retailers te ondersteunen in het digitaal informeren en adviseren van hun klanten is er ook een speciaal ontworpen Social Media Kit samengesteld. Hierin zijn onder andere online web banners in diverse formaten en inspirerende foto's opgenomen.

Alle Deuter retailers in de Benelux hebben afgelopen maandag een e-mailing ontvangen met het trainingsmateriaal in de bijlage. Mocht je de mail of het materiaal nog een keer willen ontvangen, neem dan contact met ons op via marketing@tck-sports.nl