Snel en makkelijk content downloaden

TCK Media Online maakt het je makkelijker

Als dealer wil je je merken en producten niet alleen zo goed mogelijk onder de aandacht brengen bij nieuwe klanten, maar ook binding houden met je bestaande klanten. Door het regelmatig plaatsen van content blijven ze terugkomen en kun je ze direct informeren over nieuwe producten. Een effectieve content marketingstrategie wordt steeds belangrijker en daarbij dien je rekening te houden met wat jouw doelgroep interessant en informatief vindt. Met onze TCK tools 'MediaOnline' en 'Nieuws' proberen wij het je makkelijker te maken om over de merken en producten van TCK Sports Group te communiceren richting je doelgroep.

TCK Media Online
Bij elke orderbevestiging per e-mail ontvang je hyperlinks naar hoge resolutie productfoto’s én naar tekstbestanden met uitgebreide omschrijvingen van de producten. Maar wellicht bent je op zoek naar mooie sfeerfoto’s, instructievideo’s, advertentie lay outs of merklogo’s. In de database van TCK MediaOnline kun je snel en makkelijk foto's, pdf's en teksten downloaden. Alles is overzichtelijk gegroepeerd per merk en seizoen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon zoeken op trefwoorden, artikelcodes, artikelnamen en zelfs naar bestanden die gekoppeld zijn aan je orders van het afgelopen jaar.

TCK Nieuws
Nieuwe content voor jouw website maken, een folder of brochure opstellen, het brengt altijd meer werk met zich mee dan je verwacht. Zeker als je niet alleen aanbiedingen wilt vermelden, maar ook informatieve, leesbare inhoud. Ook dan maakt TCK het je graag makkelijk. In de database van TCK Nieuws vind je tal van kant-en-klare artikelen voor al onze merken: van product reviews, persberichten en berichten over activiteiten en evenementen waar onze merken aan deelnemen, tot nieuwtjes en wetenswaardigheden over TCK. Je kunt deze persberichten, compleet met foto’s en logo’s downloaden. Zo zorg je altijd voor actuele content op je website.

Via deze weg bereik je de TCK tools "MediaOnline" en "Nieuws": ga naar de dealer portal op onze website www.tck-sports.nl en log in met je klantnummer en wachtwoord. Kies vervolgens de gewenste optie. Mocht je je wachtwoord vergeten zijn, dan kun je deze opvragen bij onze Customer Service. Heb je nog geen wachtwoord, dan kun je deze aanvragen middels de link onder het inlogscherm.