En de winnaar is..

De Therm-ic heat sokken zijn uitgeroepen tot de beste skisokken voor échte koukleumen

Wintersport is leuk, maar koude voeten zijn dat absoluut niet! Om geen koude voeten te krijgen zijn goed passende skischoenen belangrijk, met de daarbij passende skisokken natuurlijk. Het team van wintersport.nl heeft de Therm-ic Heat sokken bekroond als winnaar in de categorie skisokken voor koukleumen met 9.8/10 punten.

De PowerSock van Therm-ic is voorzien van talloze verstevigingen, onder andere op het scheenbeen en bij de enkel, wat zorgt voor een totaal comfort. Praktisch en veelzijdig en perfect voor tijdens het skien. Deze sok is in samenwerking met X-Technology ontwikkeld. De S-Pack 1200 is de meest bekende batterij van Therm-ic en wordt door duizenden wintersporters gebruikt. Met deze batterij blijven de voeten tot wel 14 uur aangenaam warm. Therm-ic S-Pack batterijen zijn geschikt voor gebruik in combinatie met de PowerSocks. Inclusief een USB lader (exclusief muurlader).

Het team van wintersport.nl: “Het verwarmen werkt goed en de sok zit prima. De batterijen gaan lang genoeg mee voor een lange dag skiën en stand 1 of 2 is 9 van de 10 keer voldoende om geen koude voeten te krijgen. Kortom een niche-product voor alle wintersporters die snel last hebben van koude voeten ongeacht de sok die ze gebruiken”.

Wintersport.nl is een nieuw platform gestart. Volledig objectief zijn zij wintersportproducten gaan testen. Om een compleet eerlijke test neer te kunnen zetten kopen zij zelf al het materiaal, om geen enkele verplichting te hebben naar de fabrikanten. Daarna begint het testen. Wekenlang wordt al het materiaal gedragen en uitgeprobeerd. In werkelijk alle condities die men in de winter tegen kan komen. Met dit keer Therm-ic als beste skisok voor koukleumen.

Benieuwd naar de totale review van de Therm-ic Heat sokken? Klik dan op onderstaande link.