Goed zichtbaar én waterproof onderweg

Ortlieb Velocity en Commuter-Daypack High Visibility

Ben je ook in het donker en bij slecht weer vaak op de fiets te vinden? Dan is de High Visibility lijn van Ortlieb perfect voor jou. De tassen in deze collectie zijn niet alleen voorzien van reflectoren, ze zíjn reflectoren! Hoe? In het waterdichte, PU gecoate cordura weefsel is een reflecterend garen geweven. Schijnt het licht van bijvoorbeeld een koplamp op je tas, dan verandert deze in één grote reflector. Zo ben jij ook in donker of slecht weer perfect zichtbaar. Nieuw in de High Visibility collectie zijn de Velocity en de Commuter-Daypack.

Commuter-Daypack High Visibility
Deze rugzak is, zoals de naam al zegt, perfect voor iedereen die op een veilige manier op de fiets naar het werk wilt gaan. De makkelijk te openen sluiting geeft de cleane look van de rugzak net dat beetje extra. Het grote hoofdvak, met laptop sleeve, biedt meer dan genoeg ruimte voor al je spullen. Het voorvak met rits (niet waterproof) is ideaal voor het opbergen van kleine items. De rolsluiting zorgt ervoor dat je makkelijk bij je spullen kunt, maar garandeert ook dat je spullen optimaal beschermd zijn tegen water en vuil. Het TPU foam rugpand met ventilatiekanalen, ademende schouderbanden en de afneembare borst- en heupgordel zorgen voor een aangenaam draagcomfort.

Velocity High Visibility
De Velocity High Visibility is een waterproof, compacte rugzak in de stijl van de klassieke Messenger Bag. Een makkelijk te gebruiken rolsluiting aan de bovenkant zorgt ervoor dat de Velocity 100% waterproof is. Je spullen zijn dus altijd optimaal beschermd tegen water en vuil. Dankzij de laptop sleeve aan de binnenkant, neem je je laptop (van maximaal 15.4 inch) zonder problemen mee. Het ventilerende foam rugpand zorgt, samen met de ergonomisch gevormde schouderbanden en de borst- en heupgordel, voor een heerlijk draagcomfort. De kantenbeschermers aan de onderkant zorgen voor extra bescherming en de achterkant biedt plaats aan een fietslampje of helm.

De gehele High Visibility lijn wordt duurzaam gemaakt in Duitsland.